Vásártájékoztatók

        

    ​          

    Verona, 2019. november 7 -10.       Verona, 2020. január 29 - február 1.

           

Fieracavalli nemzetközi lovas kiállítás

A több mint 120 éves múltra visszatekintő kiállítás a szektor egyik legfontosabb nemzetközi rendezvénye, ahol 35 lótenyésztő egyesület 60 fajtán keresztül 2.400 lovat vonultat fel. A kiállítást átlag 160.000 fő keresi fel. A látogatók 60 országból érkeznek.

A lovakon kívül istállóépítés és berendezések, boxok, lószállító eszközök, automata etetőgépek, nyergek, sisakok, ruházat, speciális felszerelések (mint például lótakaró szárítók, hátvédő légzsák lovasok részére), almok, tápok, lóápolási termékek, fertőtlenítő és állatgyógyászati termékek szintén a kiállítás tematikájába tartoznak.

A lovas sportok nagyon sok érdeklődőt vonzó, fontos területei a vásárnak. Versenyek tucatjait rendezik meg a kiállítás 4 napja alatt, melyek közül kiemelkedik a „Jumping Verona”, a Longines FEI világkupa egyetlen olaszországi versenye.

Külön pavilon foglalkozik a lovas turizmussal, ahol a lovas turisztikai szolgáltatók gazdag nemzetközi kínálattal várják a látogatókat.

A kiállítás honlapcíme: www.fieracavalli.it

 

 

 

 

FIERAGRICOLA mezőgazdasági és állattenyésztési nemzetközi szakkiállítás

A veronai mezőgazdasági és állattenyésztési szakkiállítás 2020-ban 114. alkalommal kerül megrendezésre Veronában. Ez Olaszország egyetlen olyan kiállítása, mely teljes körképet ad a mezőgazdasági gépgyártás, állattenyésztés, az ezekkel összefüggő technikai ellátás és szolgáltatásnyújtás, valamint a megújuló energiák témákban.

A kétévente megrendezésre kerülő szakkiállítás mezőgazdasági vállalkozók, állattenyésztők, mezőgazdasági gépgyártó és értékesítő cégek, állatorvosok, takarmánytermelők, a mezőgazdaság számára termékeket előállító ipari cégek, valamint az agrárturizmusban érdekelt szakemberek nagy találkozója.

2018-ban a 870 kiállító közül 113 külföldi volt. 20 állattenyésztő szövetségen keresztül 700 jószág került bemutatásra. Közel 57.000 m2 nettó kiállítási területet foglalt el a kiállítás, melyet 132.000 látogató keresett fel. A külföldről érkezett látogatók száma meghaladta a 19.000 főt.

FIERAGRICOLA  A-tól Z-ig:

             A - mint agroenergia, agrikultúra, talajmegművelő és vetőgépek, betakarító gépek, a szállítás és raktározás gépei és berendezései, zöld területek fenntartását szolgáló,                   valamint erdészeti gépek és berendezések, öntözés, agrokemikáliák, műtrágyák és vetőmagvak, szőlőültetvények és gyümölcsösök speciális gépei és berendezései;

Z  -  mint zootechnika, állattenyésztési technológiák és termékek, lábasjószág és genetika, takarmányozási technológiák, robotika, precíziós állattenyésztés, az állattenyésztésen belül külön kiemelve a baromfitenyésztés.

A Demo Területen élő gépbemutatókon keresztül ismerkedhetnek meg a látogatók egyes mezőgazdasági gépekke l. Mindegyik témakörben számos szakmai rendezvény, konferencia kerül megszervezésre.

A kiállításra jelentkezni a Fieragricola honlapján keresztül lehet: www.fieragricola.it.

Jelentkezési határidő: 2019. november 29.

A részvételi díjak fedett területen EUR 130,-/ m2, szabad területen EUR 70,-/m2, regisztrációs költség EUR 580,- Részletes költséglistát küldök az érdeklődőknek.

Minden további felvilágosítással, kiállítási részvételük segítésével, örömmel áll rendelkezésükre a Veronai Vásár magyarországi képviselője.