Vásártájékoztatók

        

                    

       2020. november 5 - 8. és november 13 - 15.     2020. november 22 - 24.           2021. március 3 - 7.   

 

A koronavírus járvány miatti kényszerszünetet a Veronai Vásár arra használta fel, hogy kialakítsa azokat a kiállítási formákat, melyek megfelelnek az új biztonsági és társadalmi távolságtartási elvárásoknak. A Veronai Vásár még várja az illetékes regionális hatóságok jóváhagyását arra az új, „biztonságos üzleti prokokoll” eljárásra, amelyet a főbb olasz vásárszervező cégekkel közösen alakítottak ki, és amelynek célja a kiállítók és a látogatók egészségének megvédése.

Ennek részét képezik olyan megelőző intézkedések, mint a kizárólag online történő jegyértékesítés, a napi részvételi kvóta, hőszkenner alkalmazása a bejáratoknál, a belső terek új elrendezése a Vásárterületre belépő és távozó látogatók áramlásának irányításához, minden létesítmény tisztítása, a személyzet képzése, állandó orvosi létesítmények, speciális sürgősségi protokollok, együttműködés a legjobb helyi egészségügyi hatóságokkal.

Felgyorsult a már korábban megkezdett digitális átalakulási folyamat, melynek eredményeképpen az egyes kiállítások többnyelvű digitális könyvtárakká válnak, kezdve a digitális naplóktól, melyekben b2b megbeszélések időpontjait rögzíthetik, web-konferenciák keretében folytatott állandó képzéseken keresztül a földrajzi helymeghatározó alkalmazásokig, melyek a standok közötti biztonságos és könnyű mozgást teszik lehetővé.

A Veronai Vásár olyan virtuális találkozó eszközöket is fejleszt, melyeken keresztül a vállalatok kommunikálhatnak a nemzetközi vevőkkel, és egy nyitott kommunikációs csatornát tart fenn a leginkább érdeklődő piacokkal, amelyek továbbra sem képesek részt venni a kiállításon. Mindezek végső célja olyan integrált rendezvények létrehozása, amelyek képesek egyesíteni a fizikális és a digitális funkciókat, és az év 365 napján össze tudják kötni az adott szektor közösségeit.

 

FIERACAVALLI 

Két egymást követő hétvégén kerül megrendezésre Veronában a Fieracavalli idén.

A részvételt és a belépést szabályozó Covid-ellenes előírások maradéktalan betartásával a Fieracavalli készen áll arra, hogy 2020 november 5-8-án és 13-15-én Veronában üdvözölje az érdeklődőket.

A Fieracavalli az üzemeltetők és a látogatók egészségének védelme érdekében frissítette és megerősítette a kiállítási központban már amúgy is szigorú biztonsági és megelőzési intézkedéseket. Valójában a vásár bejáratait, pavilonjait és külső területeit átalakították az új biztonságbiztonsági protokoll fényében, amelyet az intézmények, az egészségügyi hatóságok és az Aefi, az olasz szakkiállítások referenciaszövetsége jóváhagyott és érvényesített.

A kiállítás 122. kiadása lehetőséget kínál arra is, hogy felgyorsítsa az egyre többcsatornásabbá váló esemény digitalizálódását a közvetlen közvetítésnek, az igény szerint megtekinthető demonstrációs videóknak, az internetes közösség több mint 200 ezer felhasználójának tervezett beszélgetéseknek és webes szemináriumoknak köszönhetően.

A Longines FEI Jumping World CupTM  november 5 - 8. között ünnepli a világbajnokság egyetlen olaszországi szakaszának a Fieracavalli keretében megtartott huszadik versenyét.

A kiállítás programjairól a honlapon - www.fieracavalli.it - tájékozódhatnak.

 

 

Wine2wine Kiállítás

A nemzetközi borvásár, amely a jelenlegi helyzethez igazítva - a COVID-19 vészhelyzet miatt bevezetett szigorú előírásoknak megfelelően – fizikailag is megvalósul. Egy egyedülálló rendezvény, válaszul a rendkívüli helyzetre.

Találkozóhely a hazai és a nemzetközi piac szereplői, szakemberek, újságírók és véleményformálók számára.

A háromnapos rendezvény első napja, november 22-e a nagyközönség számára is látogatható. A nap folyamán a kiállítók számára biztosított a közvetlen értékesítés lehetősége.

November 23-24-én kizárólag szakemberek keresheti fel a kiállítást.

A B2B középpontjában:

-   kóstolók,

-   mesterkurzusok,

-   szervezett találkozók,

-   képzések,

-   konferenciák és webináriumok állnak.

A szakmai napok alatt kerül megrendezésre a W2W Üzleti Fórum, ahol a borvilág legújabb trendjeivel ismerkedhetnek a résztvevők, kapcsolatokat építhetnek, tapasztalatokat cserélhetnek.

Kiállítani EUR 3.600 + ÁFA összegért lehet. Ez az ár az alábbiakat tartalmazza:

  • 12 m2 kulcsrakész stand (4 x 3 m), mely tartalmazza a válaszfalakat, szőnyegezést, világítást, 1 db cégfeliratot a frontfelületen, 1 db információs pultot, 1 db asztalt székekkel, kis raktárhelyiséget;
  • regisztrációs díjat,
  • kóstolópoharakat (mosogatás és higiéniai szolgáltatás);
  • W2W üzleti fórumon való részvételt.

Több kiállítási egységstand is foglalható.

További információkat találhat a kiállítás honlapján: www.wine2wineexhibition.com