Vásártájékoztatók

        

        

  2020. szeptember 30 - október 3.  2020. október 21 - 25.           2020. október 21 - 23.      2020. november 5 - 8. és november 13 - 15.

 

2020. november 22 - 24.

 

A koronavírus járvány miatti kényszerszünetet a Veronai Vásár arra használta fel, hogy kialakítsa azokat a kiállítási formákat, melyek megfelelnek az új biztonsági és társadalmi távolságtartási elvárásoknak. A Veronai Vásár még várja az illetékes regionális hatóságok jóváhagyását arra az új, „biztonságos üzleti prokokoll” eljárásra, amelyet a főbb olasz vásárszervező cégekkel közösen alakítottak ki, és amelynek célja a kiállítók és a látogatók egészségének megvédése.

Ennek részét képezik olyan megelőző intézkedések, mint a kizárólag online történő jegyértékesítés, a napi részvételi kvóta, hőszkenner alkalmazása a bejáratoknál, a belső terek új elrendezése a Vásárterületre belépő és távozó látogatók áramlásának irányításához, minden létesítmény tisztítása, a személyzet képzése, állandó orvosi létesítmények, speciális sürgősségi protokollok, együttműködés a legjobb helyi egészségügyi hatóságokkal.

Felgyorsult a már korábban megkezdett digitális átalakulási folyamat, melynek eredményeképpen az egyes kiállítások többnyelvű digitális könyvtárakká válnak, kezdve a digitális naplóktól, melyekben b2b megbeszélések időpontjait rögzíthetik, web-konferenciák keretében folytatott állandó képzéseken keresztül a földrajzi helymeghatározó alkalmazásokig, melyek a standok közötti biztonságos és könnyű mozgást teszik lehetővé.

A Veronai Vásár olyan virtuális találkozó eszközöket is fejleszt, melyeken keresztül a vállalatok kommunikálhatnak a nemzetközi vevőkkel, és egy nyitott kommunikációs csatornát tart fenn a leginkább érdeklődő piacokkal, amelyek továbbra sem képesek részt venni a kiállításon. Mindezek végső célja olyan integrált rendezvények létrehozása, amelyek képesek egyesíteni a fizikális és a digitális funkciókat, és az év 365 napján össze tudják kötni az adott szektor közösségeit.

 

MARMOMAC Nemzetközi Kő, Dizájn és Technológia Szakvásár 

A koronavírus járvány miatt újratervezett második félévi kiállítási program a Veronai Vásárterületen változatlanul tartalmazza a kő ipari szektor egyik legfontosabb éves rendezvényét, a MARMOMAC-ot.

A több mint fél évszázados múltra visszatekintő kiállítás a kő iparban dolgozó cégek, szakemberek éves nagy találkozója.

A Veronai Vásárterületet teljes méretében elfoglaló kiállítás különböző szektorokra tagozódik:

  • márvány, kő és dizájn,
  • kőtömbök, feldolgozatlan kő,
  • gépek és berendezések,
  • eszközök és vegyszerek.

Előadások, konferenciák, szakmai rendezvények intenzív programja kíséri a kiállítást.

A kiállítás sikeréhez jelentős mértékben hozzájárul, hogy nemcsak az üzleti partnerek egymásra találását szolgálja, hanem a természetes kő gyakorlati és esztétikai lehetőségeinek bemutatására is tág teret nyújt.

Az „Olasz Kő Színház”, melynek keretében neves külföldi építészek és tervezők, valamint olasz márványt és technológiákat forgalmazó cégek együttműködése eredményeként létrejött alkotásokban gyönyörködhetnek a látogatók, mindig nagyon sok érdeklődőt vonz.

Részletes tájékoztatás folyamatosan elérhető a kiállítás honlapján keresztül: www.marmomac.com vagy a Veronai Vásár Magyarországi Képviseletén.

 

Wine2wine Kiállítás

A nemzetközi borvásár, amely a jelenlegi helyzethez igazítva - a COVID-19 vészhelyzet miatt bevezetett szigorú előírásoknak megfelelően – fizikailag is megvalósul. Egy egyedülálló rendezvény, válaszul a rendkívüli helyzetre.

Találkozóhely a hazai és a nemzetközi piac szereplői, szakemberek, újságírók és véleményformálók számára.

A háromnapos rendezvény első napja, november 22-e a nagyközönség számára is látogatható. A nap folyamán a kiállítók számára biztosított a közvetlen értékesítés lehetősége.

November 23-24-én kizárólag szakemberek keresheti fel a kiállítást.

A B2B középpontjában:

-   kóstolók,

-   mesterkurzusok,

-   szervezett találkozók,

-   képzések,

-   konferenciák és webináriumok állnak.

A szakmai napok alatt kerül megrendezésre a W2W Üzleti Fórum, ahol a borvilág legújabb trendjeivel ismerkedhetnek a résztvevők, kapcsolatokat építhetnek, tapasztalatokat cserélhetnek.

Kiállítani EUR 3.600 + ÁFA összegért lehet. Ez az ár az alábbiakat tartalmazza:

  • 12 m2 kulcsrakész stand (4 x 3 m), mely tartalmazza a válaszfalakat, szőnyegezést, világítást, 1 db cégfeliratot a frontfelületen, 1 db információs pultot, 1 db asztalt székekkel, kis raktárhelyiséget;
  • regisztrációs díjat,
  • kóstolópoharakat (mosogatás és higiéniai szolgáltatás);
  • W2W üzleti fórumon való részvételt.

Több kiállítási egységstand is foglalható.

További információkat találhat a kiállítás honlapján: www.wine2wineexhibition.com