Vásártájékoztatók

        

    ​      SaMoTer          

         2020. október 21 - 25.  2020. június 22 - 24.   2021. április 18 - 21.     2021. április 18 - 21.       2021.április 18 - 21

 

   SaMoTer építőipari gépek és földmunkagépek nemzetközi szakkiállítása

.A koronavírus járvány miatt az eredetileg meghirdetett időponttól eltérően, október 21 - 25. között kerül megrendezésre az építőipar valamennyi szektorát lefedő SaMoTer szakkiállítás, amely háromévente fogadja a termékeiket bemutatni kívánó gyártókat, valamint az érdeklődő szakembereket.

A földmozgatás, az ásás, a fúrás, az emelés, a zúzás, a rostálás és a bontás mind olyan tevékenység, amelyet most már kifinomult technológiákkal lehet végrehajtani: az emberek és a gépek digitális interfészek útján kapcsolódnak össze; A gépek kölcsönhatásba lépnek más felhőben tárolt adatokat előállító gépekkel, ezáltal lehetővé téve az építési tevékenységek fokozatos automatizálását, a hatékonyság fejlesztését és a legveszélyesebb feladatok biztonságos kezelését is.

A SaMoTer az Asphaltica kiállítással együtt várja látogatóit, mely az aszfaltozási technológiákkal és berendezésekkel, valamint az útbiztonság témaköreivel foglalkozik. Első alkalommal kerül megrendezésre a SaMoTer-rel egy időben az ICCX Southern Europe elnevezésű kiállítás és konferencia, a beton és előre gyártott betonelemek iparának szakmai fóruma.

A SaMoTer építőipari gépek, daruk, emelők, beton-és cementipari gépek és berendezések, földmunkagépek, útépítőgépek, fúrógépek, alagútfúró berendezések, kőbánya gépek és berendezések, teherautók, szállító berendezések, alkatrészek, építőipari szolgáltatások háromévente megrendezésre kerülő szakkiállítása.

A gépek egy jelentős része működés közben is megtekinthető. Az élő bemutatókat mindig jelentős szakmai érdeklődés kíséri.

A 2017-ben megrendezett szakkiállításon a 780 kiállító összesen 25 országból érkezett. A kiállítás nettó 84.000 m2- nagyságú területet foglalt el. A szakmai látogatók száma meghaladta a 80.000 főt.

 

 

B/Open Bio élelmiszerek és natúr kozmetikumok szakkiállítása

A koronavírus járvány miatt az eredetitől eltérő időpontban, június 22 – 24. között kerül megrendezésre Olaszország első szakkiállítása bio élelmiszerek és bio/natúr kozmetikumok témaköreiben, ahová kizárólag szakmai látogatókat várnak. A termékeiket bemutatni kívánó termelő és feldolgozó cégek számára a kiállítás egy digitális interaktív fórum, ahol a Veronai Vásár által nyújtott szolgáltatások biztosítják a kiállítók és a szakmai látogatók közötti hatékony együttműködést.

Organikus élelmiszerek, igazolt vegán, halal és kóser élelmiszerek, glutén- és laktózmentes élelmiszerek, hús- és halételek, tejtermékek, tészták, rizs, tojás, szója termékek, tea, kávé, csokoládé, üdítő italok, gyümölcslevek, bor, sör és egyéb alkoholos italok, állateledelek, valamint összetevők (emulgeálószerek, ízesítők, olajok és zsiradékok, valamint zsiradék helyettesítők, probiotikumok, proteinek és peptidek, vitaminok) szintén a kiállítás termékcsoportjai közé tartoznak.

A kozmetikumok a baba kozmetikumoktól kezdve a testápolószerek teljes körét felölelik. Fito- és virágterápiás termékek, kisállat kozmetikumok szintén kiállíthatók.

Az ökobarát csomagolóanyagok is a kiállítás tematikájába tartoznak.

Tanúsító és igazoló szervezetek, közintézmények és szakmai szövetségek, valamint a szaksajtó is fontos résztvevői a kiállításnak.

Nagykereskedők, a HoReCa szektor, speciális és gyógynövény üzletek, illatszer boltok és drogériák, importőrök, disztribútorok és bio szakemberek a kiállítás célcsoportjai.

A Veronai Vásár kulcsrakész standot biztosít egy részvételi csomagár keretében a kiállítóknak. Jelentkezni a kiállítás honlapján keresztül lehet: https://www.b-opentrade.com/

 A standra társkiállítókat is be lehet fogadni, utánuk azonban külön regisztrációs díjat kell fizetni.

 

 

VINITALY borok és égetett szeszesitalok nemzetközi kiállítása

A koronavírus járvány miatt 2021-ben, április 18 - 21. között kerül megrendezésre a világ egyik legnagyobb bor és szeszes ital kiállítása. Néhány adat a kiállítás nagyságának érzékeltetésére:
  • 2019-ben 145 országból érkeztek látogatók, számuk meghaladta a 125.000 főt;
  • a kiállítás nettó területe megközelítette a 100.000 m2-t;
  • 4.500 kiállító 41 ország gazdag kínálatát vonultatta fel;
  • 33.000 akkreditált buyer kereste fel a Vinitaly-t;
  • gazdag mesterkurzus program kísérte a kiállítást;
  • nagyszámú szakmai borkóstoló került megrendezésre;
  • B2B megbeszéléseket szervezett a Vásár szponzorált nemzetközi vevőkkel az ezt igénylők számára.

A Vinitaly-n belül VININTERNATIONAL (Hall I) pavilonban kapnak helyet a külföldi kiállítók, ahol egy kóstoló teremben előre rögzített időpontokban az ebben érdekelt kiállítók bemutathatják boraikat.

A Vásárterület „F” jelű pavilonja ad otthon többek között az igazoltan organikus borokat termelő és forgalmazó kiállítóknak a „Vinitalbio” keretében.

A Vinitaly-val egy helyen és egy időben kerül megrendezésre a Sol&Agrifood olívaolaj és prémium élelmiszerek szakvására, valamint az Enolitech. szőlészeti, borászati és olíva olaj termesztési és feldolgozási technológiák szakkiállítása.

A kiállításról részletes tájékoztatást a www.vinitaly.com honlapon keresztül lehet elérni, vagy a Veronai Vásár magyarországi képviseletén.

 

 

ENOLITECH Szőlészeti, Borászati, Olíva Olaj Termesztési és Feldolgozási Technológiák Szakvására

A koronavírus járvány miatt 2021. április 18 - 21. között kerül megrendezésre  a szőlőtermesztés és az olajbogyó-termesztés teljes technológiai ellátási láncának szentelt nemzetközi szakkiállítás a Vinitaly nemzetközi bor és szeszesital, valamint a Sol&Agrifood szakkiállításokkal egy időben és egy helyen kerül megrendezésre a Veronai Vásár területén.

A Vásárterület „F” pavilonjában helyet kapó kiállításon borpincék, borászati szaküzletek berendezései, különböző méretű hordók, erjesztő tartályok, palackozó és csomagoló gépek, szüretelő és feldolgozó berendezések, címkék, dugók, csomagoló anyagok, ajándék dobozok, poharak, üvegek és üvegáru borbárok és éttermek részére, szőlőtermesztési és pincészeti szoftverek kerülnek bemutatásra.

A termelési ciklus bármelyik szakaszában érdekelt ágazati szakemberek, borpincék, olíva olaj feldolgozók, sörfőzdék és az ital világ kapcsolattartói, borászok és logisztikai szolgáltatások szakemberei adják az Enolitech látogató közönségét.

 

A kiállítás honlapja a Vinitaly honlapján belül érhető el az alábbi linken keresztül:

 

https://www.vinitaly.com/en/verona/exhibitor-area/enolitech/

 

Sol&Agrifood prémium élelmiszerek és extra szűz olíva olajok kiállítása

A koronavírus járvány miatt 2021. április 18 - 21. között kerül megrendezésre  ez a B2B szakvásár, amely mindazokhoz szól, akik kizárólag kiváló minőségű élelmiszert kínálnak és keresnek.

A kiállítás három fő területre osztható:

  • extra szűz olíva olajok,
  • élelmiszer és
  • kézműves sör

Tavaly a 280 kiállító termékeire közel 60.000 látogató volt kíváncsi.

Az élelmiszeren belül az agro-élelmiszerek, élelmiszer különlegességek széles skálája kerül itt bemutatásra: ecetek, fűszerek és ízesítők, üdítők, ivólevek, szörpök, vaj és margarin, feldolgozott húsipari termékek, delikát húsipari termékek, gabonapelyhek, lisztek és rostos termékek, csokoládék, állati és növényi élelmiszer konzervek, sajtok és tejipari termékek, friss és szárított gyümölcsök, gombák, szarvasgombák, dzsemek, lekvárok, méz, tészták, sütőipari és édesipari termékek, haltermékek, rizs, tojás és tojás alapú termékek egész sorával találkozhat itt a látogató és a szaksajtó.

Séfek közreműködésével „látványkonyha” működik, ahol a termelők bemutathatják termékeiket, a standokon folyamatos kóstoltatás zajlik, e mellett vezetett kóstolók is várják az érdeklődőket. Hatalmas kávékóstoló pult, olaj bár, sörbár, vezetett sajtkóstolók, workshop-ok segítik a látogatók ismerkedését a termékekkel.

 

A Goloso Étterem kiváló séfek közreműködésével a hagyományt és az innovációt ötvözve komplett ebéd menüket kínál, melyek kiemelkedő minőségű alapanyagokból készülnek.

A Sol&Agrifood egy időben és egy helyen kerül megrendezésre a Vinitaly nemzetközi borkiállítással, valamint az Enolitech - szőlészeti, borászati, olíva olaj termesztési és feldolgozási technológiák szakkiállításával.