Vásártájékoztatók

        

       

 Verona, 2019. április 7 - 10.

             

VINITALY 2019 nemzetközi bor és égetett szeszesital kiállítás

A VINITALY a világ egyik legnagyobb borkiállítása, hol az üzlet a szenvedélyhez társul. Néhány adat ennek illusztrálására:

  • 2018-ban a 143 országból érkezett külföldi vevők száma meghaladta a 36.000 főt;
  • az teljes látogatói létszám meghaladta a 128.000 főt;
  • több min 2.000 szakújságíró kereste fel, óriási média visszhang kísérte;
  • nagyszámú szakmai borkóstoló került megrendezésre;
  • B2B megbeszéléseket szervezett a Vásár szponzorált nemzetközi vevőkkel az ezt igénylők számára.

4.460 kiállító 36 országból – több mint 400 szakmai rendezvény.

A Vinitaly-n belül VININTERNATIONAL néven a „D” jelű pavilonban kaptak helyet a külföldi kiállítók, ezzel is kiemelkedve a hatalmas olasz borkínálatból.

A pavilonban kiállító cégeknek lehetőségük van használni az ingyenes kóstoltató termet, ahol nagyobb nemzetközi ismertséget szerezhetnek boraiknak.

Az ebben a pavilonban kiállítók ingyenesen kapták a jégellátást boraik hűtéséhez és folyamatos volt a tiszta kóstoltató poharak biztosítása.

Lehetőségük volt továbbá a Vininternational pavilon kiállítóinak arra, hogy kedvezményes díjjal nevezhessék boraikat a válogatott borok könyvébe történő bekerüléshez, mely „5 Star Wines – The Book 2019” néven fog 2019-ben is megjelenni a Vinitaly alkalmából.

A nemzetközi pavilonban a részvételi díj: EUR 206,-/m2, a regisztrációs díj EUR 700,-, az alapellátású épített stand ára: EUR 50,-/m2.

Minimálisan bérelhető kiállítási terület: 12 m2, mely több kiállító között is megosztható, a standon lehetnek táskiállítók, illetve képviselt cégek is. Társkiállítókat külön regisztrációs költség terheli, melynek összege: EUR 350,-. Jelentkezni on-line lehet a www.vinitaly.com honlapon keresztül, külföldi kiállítóknak a nemzetközi pavilonban történő részvétel esetén:

2018. december 15-ig.

A Vinitaly-val egy helyen és egy időben kerül megrendezésre a Sol&Agrifood olívaolaj és delikát élelmiszerek szakvásár.