Vásártájékoztatók

        

                         

2018. szeptember 26 - 29.             2018. október 9 - 11.                     2018. október 25 - 28.                

 

Marmomac - nemzetközi kő, dizájn és technológia szakvásár

 

A képviselt kereskedelmi szektor szélessége, mely a terméktől a technológián keresztül a dizájnig terjed, a rendezvény nemzetközi jellege - amely messze túlmegy az ilyen rendezvények szokásos nemzetközi szintjén, köszönhetően a célországokban folyamatosan végzett promóciós tevékenységnek -, valamint az egyetemekkel folytatott együttműködés – mind együtt tették a Marmomac-ot az iparág vezető nemzetközi fórumává.

Márvány, gránit, természetes kövek, feldolgozott és feldolgozatlan kövek, kőfejtő és kőmegmunkáló eszközök, gépek és tartozékok, vegyszerek és szolgáltatások – a teljes paletta jelen van a legmagasabb minőségi színvonalon képviselve.

Jelentős a külföldi szakmai látogatók száma, 2017-ben 40.561 fő érkezett 147 országból. A legtöbben az Európai Közösség országaiból érkeztek. Jelentős volt a látogatók száma a Távol-Keletről, valamint a többi európai országból.

Az 1.636 kiállító összesen 81.271 m2 nettó kiállítási területen mutatta be termékeit. A külföldi kiállítók 56 országot képviseltek.

Előadások, konferenciák, szakmai rendezvények intenzív programja kíséri a kiállítást. Az 1.sz. pavilonban található az „Olasz Kő Színház”, melynek keretében neves külföldi építészek és tervezők, valamint olasz márványt és technológiákat forgalmazó cégek együttműködése eredményeként létrejött alkotásokban gyönyörködhetnek a látogatók.

Verona frekventált pontjain felállított, kőből készült alkotások jelzik az utca emberének, hogy a város most a kő és a művészet találkozójának ad otthont.

 

 

Oil&nonoil-S&TC - alternatív üzemanyagok és kapcsolódó szolgáltatások szakkiállítása

Oil&nonoil-S&TC az egyetlen olyan szakkiállítás, mely kimondottan az üzemanyagokra és a gépkocsivezetőknek nyújtható szolgáltatásokra fókuszál. A mobilitást szolgáló energia, üzemanyag és szolgáltatások területein érdekelt szakemberek nemzetközi fóruma.

Az üzemanyag piac struktúrájának alapjait jelentő benzin, dízel és fosszilis üzemanyagokon túl olyan „új” üzemanyagok, mint az elektromosság, LNG, bio üzemanyagok és hidrogén is a kiállítás központi témái között szerepelnek köszönhetően az energiatakarékosság, a környezetvédelem és a megfizethető energia iránt megnövekedett figyelemnek.

Oil&nonoil 2018 a mobilitást szolgáló energia és üzemanyag ellátás, szállítás és raktározás (beleértve a természetes gázt, az LNG-t, hidrogént és elektromosságot) termékeinek és műszaki megoldásainak nemzetközi színtere lesz. Olaj vállalatok, párhuzamos piaci szereplők és üzemanyag szállító cégek, flotta menedzserek és autómosókat üzemeltető szakemberek termékek és szolgáltatások széles skáláját találják majd a kiállításon.

A raktártól a töltőállomásig – a kiállítás témaköre az üzemanyag ellátás, szállítás, töltőállomások (tervezés és építés, bárok és mini marketek), műszaki és biztonsági berendezések, gépkocsi mosók, mosó- és tisztítószerek, kiskereskedelmi szolgáltatások (mini marketek) területeit öleli fel.

A kiállítást Veronában és Rómában felváltva rendezik meg. Idén a Veronafiere vásárterület ad otthont a rendezvénynek.

Szakmai konferenciák, szemináriumok és workshop-ok keretében tájékozódhatnak a szakemberek nem csak a kereskedelmet közvetlenül érintő témákban, de a szektort érintő szélesebb körben is, mint amilyenek a piaci erők, törvényhozás, intézmények tevékenysége, szakmai szövetségek által támogatott kezdeményezések, vagy bárki által felvetett olyan kezdeményezések, melyek hatással lehetnek erre a szűk piaci szegmensre.

 

FIERACAVALLI nemzetközi lovas kiállítás

120. alkalommal kerül idén megrendezésre Veronában a nemzetközi lovas világ kiemelkedő fontosságú nagy találkozója. Olaszország legfontosabb szektor kiállítása egy teljes körű rendezvény, ahol a kereskedelmi szakemberek és a fogyasztók párbeszéde zajlik. Kiváló lehetőség a nemzetközi szakma figyelmébe kerülni.

 

A vásár négy napja alatt az egész lovas világ egy helyen lesz:

  • nemzetközi és nemzeti sportversenyek,
  • tenyészállat bemutatók,
  • állattenyésztési és állattartási technológiák,
  • nagy- és kiskereskedelmi értékesítés,
  • lovas turizmus,
  • show műsorok, szórakoztató programok.

Több mint 160.000 látogató kereste fel tavaly a Fieracavalli-t, ahol közel 130.000 nettó m2 nagyságú területen 750 kiállító vonult fel. A kiállítók 25 országból érkeztek. 35 lótenyésztő szövetség 3.000 lovat mutatott be, melyek 60 fajtát képviseltek.

A kiállítás 4 napja alatt közel 200 sportesemény és verseny zajlott, melyeken lovasok százai vettek részt.

A Longines FEI Világkupa „Jumping Verona” versenye a Fieracavalli keretén belül zajlik.

Ló- és lovas-felszerelések és berendezések, lótápok és takarmányok, lóápolási termékek, fertőtlenítő szerek és gépek, gyógyászati termékek, istállók, istálló berendezések, boxok, ló szállító eszközök, patkoló kovácsok, lovas ruházati cikkek, csizmák, kalapok, lovas művészet – dekorációs cikkek, lovas turisztikai ajánlatok szerepelnek többek között a kiállítás termék palettáján. A lovak bemutatására a tenyésztő egyesületek összefogásában kerül sor.

A kiállításon való részvételre on-line lehet jelentkezni a www. fieracavalli.it honlapon keresztül az Exhibitors” /„Register at Fieracavalli” menüpont alatt. Kedvezményes részvételi díjakat lehet elérni, amennyiben a regisztráció és az előleg átutalása

2018. május 31-ig

megérkezik a Vásárhoz. A kiállítás végső jelentkezési határideje 2018. június 30.