Vásártájékoztatók

        

                

         2017. október 26 - 29.                     2017. szeptember 27 - 30.                                  

 

 

Fieracavalli 2017 nemzetközi ló- és lovassport kiállítás és vásár

Idén október 26 – 29. között kerül megrendezésre Veronában a nemzetközi lovas világ kiemelkedő fontosságú nagy találkozója. Olaszország legfontosabb szektor kiállításán egy teljes körű rendezvény, ahol a kereskedelmi szakemberek és a fogyasztók párbeszéde zajlik. Kiváló lehetőség a nemzetközi szakma figyelmébe kerülni.

A vásár négy napja alatt az egész lovas világ egy helyen lesz:

  • nagy- és kiskereskedelmi értékesítés,
  • állattenyésztési és állattartási technológiák szektor,
  • nemzetközi és nemzeti sportversenyek,
  • lovas turizmus,
  • show műsorok, szórakoztató programok.

Több mint 160.000 látogató kereste fel tavaly a Fieracavalli-t, ahol közel 130.000 nettó m2 nagyságú területen 750 kiállító vonult fel, közülük 156 külföldről érkezett. 35 lótenyésztő szövetség 3.000 lovat mutatott be, melyek 60 fajtát képviseltek.

A kiállítás 4 napja alatt közel 200 sportesemény és verseny zajlik, melyeken lovasok százai vesznek részt.

Ló- és lovas-felszerelések és berendezések, lótápok és takarmányok, lóápolási termékek, fertőtlenítő szerek és gépek, gyógyászati termékek, istállók, istálló berendezések, boxok, ló szállító eszközök, patkoló kovácsok, lovas ruházati cikkek, csizmák, kalapok, lovas művészet – dekorációs cikkek, lovas turisztikai ajánlatok szerepelnek többek között a kiállítás termék palettáján. A lovak bemutatására a tenyésztő egyesületek összefogásában kerül sor.

A kiállításon való részvételre on-line lehet jelentkezni a www.fieracavalli.it honlapon keresztül (Exhibitors - Fieracavalli Registrations menüpont alatt.). Az előzetes regisztráció kitöltése és megküldése még nem jelent semmiféle elkötelezettséget. A jelentkezést a vásár visszaigazolja. Ezt követően a részvételi díj 30%-át kell előre kifizetni, és amikor ez megérkezi a szervezőkhöz, attól kezdve érvényes a jelentkezés. Ha ez

2017. május 31-ig

megérkezik a Veronai Vásár bankszámlájára, a kiállítót kedvezményes részvételi díj illeti meg, ami fedett terület esetében EUR 124,- + ÁFA/m2 (csak terület), illetve EUR 152,- + ÁFA/m2 (shell-stand) összegtől indul új kiállítók esetében. Későbbi jelentkezés és utalás esetén magasabb részvételi költségekkel kell számolni. Részletes tájékoztatót küldök a részvételi költségekről minden érdeklődőnek. A kiállítás végső jelentkezési határideje: 2016. július 31.

A jelentkezéshez és kiállítási részvételük megvalósításához minden segítséget megad a Veronai Vásár magyarországi képviselője, Bótáné Csuka Ilona (Expo Consulting Kft., 1062 Budapest, Lendvay u. 22.,
06-30/454-2928, ilona.bota@expobs.com)

 

 

MARMO+MAC Nemzetközi Kő, Dizájn és Technológiai Szakvásár

A Marmomac a természetes kövek iparának vezető globális eseménye, melyen a teljes ellátási lánc képviselve van a nyersanyagtól a félkész- és késztermékig, a feldolgozó gépektől és technológiáktól a kövek építőipari alkalmazásáig és a tervezésig.

A Marmomac a kő dizájn és építészeti felhasználás világméretű trendjeinek kulturális műhelye. Természetes kövek, kőfejtő és kőmegmunkáló eszközök, gépek és tartozékok, vegyszerek és szolgáltatások – a teljes paletta jelen van a legmagasabb minőségi színvonalon képviselve.

Jelentős a külföldi szakmai látogatók száma, 2016-ban 67.186 látogató kereste fel a Marmomac-ot, közel 14 %-uk 146 országból érkezett. Az 1.670 kiállító összesen 80.439 m2 nettó kiállítási területen mutatta be termékeit. 64 %-uk érkezett külföldről, összesen 52 országból.

A Marmomac számtalan szakmai rendezvény, konferencia színhelye. A „Marmomac Építészet és Dizájn” (Marmomac Architecture and Design) összefogó név alatt olyan kezdeményezések bemutatása és rendezvényprogram várja az érdeklődőket, melyek célja a kővel kapcsolatos ismeretek bővítése a kő anyag megjelenésétől kezdve a dizájn projektekig, technológia, érzelmi és művészeti szempontból egyaránt.

Verona városa maga is részese a nagy eseménynek. A város legkülönbözőbb pontjain felállított alkotások jelzik az utca emberének, hogy a kő és a művészet nagy találkozója zajlik itt.

Kiállítóként a www.marmomac.com honlapon keresztül lehet jelentkezni. 2017. március 21-ig történő jelentkezés esetén fedett területen kedvezményes épített stand csomagajánlattal élhetnek a 16 – 48 m2 területen kiállítani szándékozók.