Vásártájékoztatók

        

   

2018. október 25 - 28.       

 

FIERACAVALLI nemzetközi lovas kiállítás

120. alkalommal kerül idén megrendezésre Veronában a nemzetközi lovas világ kiemelkedő fontosságú nagy találkozója. Olaszország legfontosabb szektor kiállítása egy teljes körű rendezvény, ahol a kereskedelmi szakemberek és a fogyasztók párbeszéde zajlik. Kiváló lehetőség a nemzetközi szakma figyelmébe kerülni.

 

A vásár négy napja alatt az egész lovas világ egy helyen lesz:

  • nemzetközi és nemzeti sportversenyek,
  • tenyészállat bemutatók,
  • állattenyésztési és állattartási technológiák,
  • nagy- és kiskereskedelmi értékesítés,
  • lovas turizmus,
  • show műsorok, szórakoztató programok.

Több mint 160.000 látogató kereste fel tavaly a Fieracavalli-t, ahol közel 130.000 nettó m2 nagyságú területen 750 kiállító vonult fel. A kiállítók 25 országból érkeztek. 35 lótenyésztő szövetség 3.000 lovat mutatott be, melyek 60 fajtát képviseltek.

A kiállítás 4 napja alatt közel 200 sportesemény és verseny zajlott, melyeken lovasok százai vettek részt.

A Longines FEI Világkupa „Jumping Verona” versenye a Fieracavalli keretén belül zajlik.

Ló- és lovas-felszerelések és berendezések, lótápok és takarmányok, lóápolási termékek, fertőtlenítő szerek és gépek, gyógyászati termékek, istállók, istálló berendezések, boxok, ló szállító eszközök, patkoló kovácsok, lovas ruházati cikkek, csizmák, kalapok, lovas művészet – dekorációs cikkek, lovas turisztikai ajánlatok szerepelnek többek között a kiállítás termék palettáján. A lovak bemutatására a tenyésztő egyesületek összefogásában kerül sor.

A kiállításon való részvételre on-line lehet jelentkezni a www. fieracavalli.it honlapon keresztül az Exhibitors” /„Register at Fieracavalli” menüpont alatt. Kedvezményes részvételi díjakat lehet elérni, amennyiben a regisztráció és az előleg átutalása

2018. május 31-ig

megérkezik a Vásárhoz. A kiállítás végső jelentkezési határideje 2018. június 30.