Vásártájékoztatók

        

           

 Verona, 2019. november 7 -10.       Verona, 2019. szeptember 25 - 28.

             

FIERACAVALLI lovas szakkiállítás

Május 31-ig kedvezményes részvételi díjakkal lehet jelentkezni a Fieracavalli lovas szakkiállításra. A több mint 120 éves múltra visszatekintő kiállítás a szektor egyik legfontosabb nemzetközi rendezvénye, ahol 35 lótenyésztő egyesület 60 fajtán keresztül 2.400 lovat vonultat fel. A kiállítást átlag 160.000 fő keresi fel. A látogatók 60 országból érkeznek.

A lovakon kívül istállóépítés és berendezések, boxok, lószállító eszközök, automata etetőgépek, nyergek, sisakok, ruházat, speciális felszerelések (mint például lótakaró szárítók, hátvédő légzsák lovasok részére), almok, tápok, lóápolási termékek, fertőtlenítő és állatgyógyászati termékek szintén a kiállítás tematikájába tartoznak.

A lovas sportok nagyon sok érdeklődőt vonzó, fontos területei a vásárnak. Versenyek tucatjait rendezik meg a kiállítás 4 napja alatt, melyek közül kiemelkedik a „Jumping Verona”, a Longines FEI világkupa egyetlen olaszországi versenye.

Külön pavilon foglalkozik a lovas turizmussal, ahol a lovas turisztikai szolgáltatók gazdag nemzetközi kínálattal várják a látogatókat.

A kedvezményes fedett területi m2 ár – május 31-ig 122,- euró/m2, épített alapstanddal együtt 150,- euró/m2. Kötelező regisztrációs díj a kiállító részére: 585,- euró.

Minimálisan bérelhető terület: 16 m2, mely társkiállítóval megosztható.

A részvételi díj tartalmazza a kiállítás katalógusába történő megjelenés költségét, a kiállítás honlapján a kiállítói listában történő felsorolás költségét, személyi felelősségbiztosítás költségét harmadik személynek okozott károk esetére, a Részvételi Szabályzatban foglaltak szerint, a kiállítási standokat terhelő reklámadót a Részvételi Szabályzatban foglaltak szerint, kiállítói belépőkártyát, 1 db ingyenes parkolójegyet, 1 db elektromos bekötést a standra és 16 m2-enként 2 kW fogyasztást, internet kapcsolatot.

A kiállítás honlapcíme: www.fieracavalli.it

Részletes ár listát az alábbi e-mail címen lehet kérni: ilona.bota@expobs.com

 

Marmomac Nemzetközi Kő, Dizájn és Technológia Szakvásár

54. alkalommal rendezik meg idén a természetes kövek és azok kitermelésének, valamint feldolgozásának eszközeit bemutató szakkiállítást.

Márvány, gránit, természetes kövek, feldolgozott és feldolgozatlan kövek, kőfejtő és kőmegmunkáló eszközök, gépek és tartozékok, vegyszerek és szolgáltatások – a teljes paletta jelen van a legmagasabb minőségi színvonalon képviselve.

A Marmomac-nak, mint vezető üzleti platformnak a szerepe évről évre erősödik. A látogatók száma 2018-ban elérte a 68.000 főt, 60%-uk külföldről, összesen 150 országból érkezett. Növekedett a látogatók létszáma az Egyesült Államokból, Kínából, Indiából és Oroszországból.

Az 1.616 kiállító összesen 80.845 m2 nettó kiállítási területen mutatta be termékeit. A külföldi kiállítók 55 országot képviseltek.

Előadások, konferenciák, szakmai rendezvények intenzív programja kíséri a kiállítást.

A kiállítás sikeréhez jelentős mértékben hozzájárul, hogy nemcsak az üzleti partnerek egymásra találását szolgálja, hanem a természetes kő gyakorlati és esztétikai lehetőségeinek bemutatására is tág teret nyújt.

 Az 1.sz. pavilonban található az „Olasz Kő Színház”, melynek keretében neves külföldi építészek és tervezők, valamint olasz márványt és technológiákat forgalmazó cégek együttműködése eredményeként létrejött alkotásokban gyönyörködhetnek a látogatók.

 

Részletes tájékoztatás folyamatosan elérhető a kiállítás honlapján keresztül: www.marmomac.com vagy a Veronai Vásár Magyarországi Képviseletén.