Vásártájékoztatók

        

                       

2020. szeptember 30 - október 3.        2020. november 5 - 8. és november 13 - 15.     2020. november 22 - 24.           2021. március 3 - 7.   

 

A koronavírus járvány miatti kényszerszünetet a Veronai Vásár arra használta fel, hogy kialakítsa azokat a kiállítási formákat, melyek megfelelnek az új biztonsági és társadalmi távolságtartási elvárásoknak. A Veronai Vásár még várja az illetékes regionális hatóságok jóváhagyását arra az új, „biztonságos üzleti prokokoll” eljárásra, amelyet a főbb olasz vásárszervező cégekkel közösen alakítottak ki, és amelynek célja a kiállítók és a látogatók egészségének megvédése.

Ennek részét képezik olyan megelőző intézkedések, mint a kizárólag online történő jegyértékesítés, a napi részvételi kvóta, hőszkenner alkalmazása a bejáratoknál, a belső terek új elrendezése a Vásárterületre belépő és távozó látogatók áramlásának irányításához, minden létesítmény tisztítása, a személyzet képzése, állandó orvosi létesítmények, speciális sürgősségi protokollok, együttműködés a legjobb helyi egészségügyi hatóságokkal.

Felgyorsult a már korábban megkezdett digitális átalakulási folyamat, melynek eredményeképpen az egyes kiállítások többnyelvű digitális könyvtárakká válnak, kezdve a digitális naplóktól, melyekben b2b megbeszélések időpontjait rögzíthetik, web-konferenciák keretében folytatott állandó képzéseken keresztül a földrajzi helymeghatározó alkalmazásokig, melyek a standok közötti biztonságos és könnyű mozgást teszik lehetővé.

A Veronai Vásár olyan virtuális találkozó eszközöket is fejleszt, melyeken keresztül a vállalatok kommunikálhatnak a nemzetközi vevőkkel, és egy nyitott kommunikációs csatornát tart fenn a leginkább érdeklődő piacokkal, amelyek továbbra sem képesek részt venni a kiállításon. Mindezek végső célja olyan integrált rendezvények létrehozása, amelyek képesek egyesíteni a fizikális és a digitális funkciókat, és az év 365 napján össze tudják kötni az adott szektor közösségeit.

 

MARMOMAC Nemzetközi Kő, Dizájn és Technológia Szakvásár 

Találkozók, hálózatépítés, b2b és rendezvények – három napon keresztül, a Marmomac első, teljesen digitális formában történő rendezvényén, ahol a természetes kő közösségének lehetősége nyílik kapcsolatok kialakítására globális formátumban.

A Covid 19 vészhelyzet világszerte bekövetkezett folyamatos általános bizonytalansága rámutatott arra, hogy hiányoznak a Marmomac minőségi szabványainak fenntartásához szükséges feltételek, amelyek nemzetközi szinten egyaránt az esemény egyik erőssége.

Szeptember 30 - október 2 – vegyen részt a Marmomac új online változatán: kihasználhatja a platformon működő mesterséges intelligencia előnyeit, kapcsolatba léphet a Marmomac összes látogatójával és üzemeltetőjével, megbeszéléseket kezdeményezhet a piacon és észlelheti a gyógyulás minden lehetséges jeleit.

Legyen naprakész és keresse fel a kiállítás weboldalát – www.marmomac.com - a részletekért.

 

 

Wine2wine Kiállítás

A nemzetközi borvásár, amely a jelenlegi helyzethez igazítva - a COVID-19 vészhelyzet miatt bevezetett szigorú előírásoknak megfelelően – fizikailag is megvalósul. Egy egyedülálló rendezvény, válaszul a rendkívüli helyzetre.

Találkozóhely a hazai és a nemzetközi piac szereplői, szakemberek, újságírók és véleményformálók számára.

A háromnapos rendezvény első napja, november 22-e a nagyközönség számára is látogatható. A nap folyamán a kiállítók számára biztosított a közvetlen értékesítés lehetősége.

November 23-24-én kizárólag szakemberek keresheti fel a kiállítást.

A B2B középpontjában:

-   kóstolók,

-   mesterkurzusok,

-   szervezett találkozók,

-   képzések,

-   konferenciák és webináriumok állnak.

A szakmai napok alatt kerül megrendezésre a W2W Üzleti Fórum, ahol a borvilág legújabb trendjeivel ismerkedhetnek a résztvevők, kapcsolatokat építhetnek, tapasztalatokat cserélhetnek.

Kiállítani EUR 3.600 + ÁFA összegért lehet. Ez az ár az alábbiakat tartalmazza:

  • 12 m2 kulcsrakész stand (4 x 3 m), mely tartalmazza a válaszfalakat, szőnyegezést, világítást, 1 db cégfeliratot a frontfelületen, 1 db információs pultot, 1 db asztalt székekkel, kis raktárhelyiséget;
  • regisztrációs díjat,
  • kóstolópoharakat (mosogatás és higiéniai szolgáltatás);
  • W2W üzleti fórumon való részvételt.

Több kiállítási egységstand is foglalható.

További információkat találhat a kiállítás honlapján: www.wine2wineexhibition.com